PrimeSight™ cystoskopi


PrimeSight™

PrimeSight™  är ett flexibelt cystoskop som kombinerar ett cystoskop  med fördelarna hos EndoSheath® teknologin med sterila skyddsöverdrag.

Ett sterilt skyddsöverdrag för engångsbruk träs över cystoskopet och byts lätt mellan undersökningarna. Själva cystoskopet saknar arbetskanal, men där arbetskanalen finns inbyggd i överdraget. Cystoskopet behöver bara rengöras med 70-% alkohol mellan undersökningarna. Det behöver inte maskindiskas, vilket spar tid och förlänger livslängden. Underhåll och service på cystoskopet reduceras eftersom det aldrig kommer i kontakt med vätskor eller rengöringsmedel.


PrimeSight™ CST-5000

PrimeSight™ CST-5000 är ett flexibelt, digitalt videocystoskop.  Tack vare ett CCD chip  av högsta kvalitet och modern bildbehandlingsteknik ges en skarp och högupplöst bild på 15″ stora displayen. Distala änden på cystoskopet kan vinklas 220° upp och 145° ned och har ett synfält på
120°.


PrimeSight™ CST-4000

PrimeSight™ CST-4000 är ett flexibelt fibercystoskop som du kan koppla till befintliga ljuskällor och kamerasystem och samtidigt få en bättre funktionalitet. Cystoskopet  är tunt för att minska patientens obehag och har en mindre böjradie. Handtaget har fått en ny ergonomisk design där du lättare kan kontrollera infusionsvätskan.


Vill ni beställa PrimeSight™ och EndoSheat?

För beställning kontakta Allytec via E-post eller telefon.

E-post: order@allytec.se

Telefon: 08 -31 00 46