Portabelt ultraljud i fickformat


U-Lite

U-Lite är ett litet portabelt ultraljud med nästan samma funktioner och bildkvalitet som ett större ultraljud.


T-lite

Ett portabelt ultraljud med en tydlig 10″ skärm


Ultraljudsapparater har under lång tid haft ett rykte om sig att vara stora och klumpiga. Det har definitivt inte varit en av de apparater som kunnat tas med hem till patienten.

Med Sonoscanners LITE-serie har detta förändrats. Det är små, smidiga ultraljudsenheter som inte är större än en surfplatta och som enkelt kan fraktas dit den behövs. En bra skärm tillsammans med prober av högsta kvalitet ger en bild som står i en klass för sig jämfört med andra portabla ultraljud och når nästan upp i klass med större ultraljud. Systemet har även olika dopplermodes som saknas på andra enklare utrustningar.

Sammanfattningsvis kan man säga att LITE-serien är ett litet portabelt ultraljud med nästan samma funktioner och bildkvalitet som ett större ultraljud och kan med fördel användas för bl.a. kärlaccess, nervblockader, MSK, bukultraljud, eFAST och enklare undersökningar utav hjärtat.

Tillverkaren Sonoscanner har under många år tillverkat prober utav mycket hög kvalitet till andra större företag inom branchen.  Sedan några år har man satsat på att utveckla och tillverka egna ultraljudsapparater med samma fina kvalité. och där all tillverkning och produktutveckling sker i Paris.


Lär er mer via våra webinars och utbildningar.