Cocoon värmetäcken och fläkt

Cocoon Värmetäcken är gjorda av ett mjukt, bekvämt och lätt non-woven-material. Allt material som används i våra filtar är latexfritt. Våra unika mikroskopiska perforeringar ger en jämn luftfördelning utan risk för fibersläpp.

Värmetäcken

Cocoon Värmetäcken är gjorda av ett mjukt, bekvämt och lätt non-woven-material. Allt material som används i våra filtar är latexfritt. Våra unika mikroskopiska perforeringar ger en jämn luftfördelning utan risk för fibersläpp. De universella fästena vid inloppsporten säkerställer att slangen sitter stadigt i filten. Fästena och det starka tyget möjliggör användning av samma täcke på patienten före, under och efter operation.

Cocoon värmetäcken för peadrisk användning ger effektiv och säker temperaturhantering för spädbarn och barn i alla medicinska miljöer. Skonsam uppvärmning genom mikroskopiska perforeringar håller spädbarn och varma och barn säkra.

Modeller

Cocoon värmetäcken kommer i flera olika modeller för att passa de flesta specialiteter. Ladda ner produktbladet för en översikt över alla modeller och storlekar.

CLM 101
CLM 102
CLM 103
CLM 103
CLM 105
CLM 107
CLM 109
CLM 127

Fläkt CWS 5000

Cocoon Värmefläkt, CSW 5000, är en tyst, robust och lättanvänd fläkt. Vämeslangen har ett skyddsöverdrag vilket gör den är enkel att hålla ren. Den kan placeras på medföljande rullstativ alternativt fästas på säng eller stolpe.

Den har en Fläktmotor med två hastigheter och två nivåer av flödeshastigheter.
CWS 5000 kan såväl blåsa upp en mycket stor filt som en liten filt.

Stort HEPA filter som byts först efter 2000 driftstimmar. Flera fördelar i konstruktion och placering av filter mm jämfört med andra värmefläktar som finns på marknaden.

CWS 5000 styrs och drivs genom en unik robust programvara utvecklad av Care Essentials.

Support & Service

Vi utför service på alla våra produkter på vårt servicecenter i Stockholm.

Berätta hur vi kan hjälpa till