GlideScope®


Introducerar GlideScope® Core!

Vi är stolta över att kunna presentera GlideScope Core. Ett omfattande och flexibelt system för hantering av luftvägen med hjälp av videolaryngoskop och bronkoskop. GlideScope Core är allt-i-ett system som erbjuder omedelbar tillgång till utrustning som behövs för att visualisera luftvägen. 10″ monitor med touchskärm och en praktisk arbetsstation. GlideScope Core är det första och enda luftvägssystemet som erbjuder bild-i-bild i realtid. Detta är styrkan att se luftvägsvyn både från laryngoskopet och det flexibla bronkoskopet samtidigt.

Läs merGlideScope BFlex™

BFlex™ är ett engångsbronkoskop med hög bildkvalitet och manövrerbarhet för den rutinmässiga och svåra luftvägen. BFlex är gjord för nya Coremonitorn, men är även kompatibel med den senaste AVL monitorn.


Läs mer
GlideScope® AVL Titanium

GlideScope® AVL Titanium videolaryngoskop kombinerar helt nya bladutformningar med ny konstruktion, vilket gör dem tunnare och starkare än någonsin.

Läs mer

GlideScope® AVL Cobalt

GlideScope® AVL tar videolaryngoskopi till en ny nivå. Med digitalkamera och ny högupplöst skärm ger den bilder av larynxingången i DVD-kvalitet.

Läs mer

GlideScope® GO!

Det nya portabla och användarvänliga videolaryngoskopet i GlideScopefamiljen. Ger en klar sikt av patientens larynxingång för snabb intubering i prehospitala miljöer.

Läs mer

Used with permission, ©Verathon Inc

Har du frågor?

Har du frågor om våra produkter eller vill du ha en demo?
skicka ett mail till kontakt@allytec.se så kontaktar vi dig.