PrimeSight™

PrimeSight™ är ett flexibelt cystoskop som kombinerar ett cystoskop med fördelarna hos det sterila skyddsöverdraget EndoSheath®.

PrimeSight™ CST-5000

PrimeSight™ CST-5000 är ett flexibelt, digitalt videocystoskop.  Tack vare ett CCD chip  av högsta kvalitet och modern bildbehandlingsteknik ges en skarp och högupplöst bild på 15″ stora displayen. Distala änden på cystoskopet kan vinklas 220° upp och 145° ned och har ett synfält på
120°.

PrimeSight™ CST-4000

PrimeSight™ CST-4000 är ett flexibelt fibercystoskop som du kan koppla till befintliga ljuskällor och kamerasystem och samtidigt få en bättre funktionalitet. Cystoskopet  är tunt för att minska patientens obehag och har en mindre böjradie. Handtaget har fått en ny ergonomisk design där du lättare kan kontrollera infusionsvätskan.

EndoSheath

Ett sterilt engångsskydd för att användas med PrimeSight flexibla endoskop. EndoSheath engångsskydd har en integrerad arbetskanal.  Det täcker hela endoskopet och hindrar endoskopet att komma i kontakt med patient och skyddar det från kontaminering vid undersökning

PrimeSight™ UNITY  Videoprocessor ger exceptionell endoskopisk visualisering och bekvämlighet. Denna allt-i-ett-videoplattform innehåller en 19-tums widescreenskärm, intuitiv pekskärm och en imponerande lista med användbara funktioner.

PrimeSight UNITY passar på både den mindre mottagningen och på större sjukhus.

Kombinerat med engångsskyddet EndoSheath, som enkelt träs över cystoskopet mellan undersökningarna, får man ett effektivt arbetsflöde och ökad livslängd på det flexibla cystoskopet.

Själva cystoskopet saknar arbetskanal, men arbetskanalen finns inbyggd i överdraget EndoSheath. Cystoskopet behöver bara rengöras med 70-% alkohol mellan undersökningarna. Det behöver inte maskindiskas, vilket spar tid och förlänger livslängden. Underhåll och service på cystoskopet reduceras eftersom det aldrig kommer i kontakt med vätskor eller rengöringsmedel.

  • Användarvänligt gränssnitt
  • Intuitiv pekskärm med tangentbord
  • Förbättrad navigering och bättre arbetsflöden
  • Enkel arkivering av bilder och video
  • Flerspråkigt stöd för menyer på skärmen
  • Fällbar skärm för enkel förvaring
  • Använd med PrimeSight vagn eller på praktiskt taget vilken plan yta som helst
  • Förbättrad bildkvalitet med 19” skärm och HD bild.
  • Används med PrimeSight Cystoskop

Specifikationer

Bredd: 465mm
Djup: 370mm
Höjd: 136mm
Vikt: 11.3 kg
Minne: 500GB Internal Solid State Drive
Video Utgångar: DisplayPort type (HDMI and DVI compatibility with adapter cable)
Extra USB portar: 3

Mer hos Allytec

Support & Service

Vi utför service på alla våra produkter på vårt servicecenter i Stockholm.

Berätta hur vi kan hjälpa till